OFFERTE

Een offerte aanvragen?

Voor hetkwast aanvragen van een vrijblijvende offerte voor bijvoorbeeld het schilderen van uw woning, het behangen van de woonkamer of het sausen van het plafond enz. kunt u ons het beste telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 – 168 343 74. Wij zullen dan een datum afspreken waarop wij langs komen om de offerte op te nemen.

Wij staan garant voor kwaliteit, een uitstekende service en tevreden klanten. Uiteraard berekenen wij het lage BTW-tarief (6%) voor woningen ouder dan 2 jaar.

Wij doen het dus anders…Wij behandelen géén aanvragen via commerciële websites en geven vooraf géén (vaak onjuiste) prijsindicatie.Wij inspecteren persoonlijk uw schilderwerk, u ontvangt een heldere offerte, vakkundig uitgevoerd schilderwerk en géén verrassingen achteraf!

Wij gaan voor kwaliteit en dat heeft zijn waarde. Goedkoop blijkt vaak duurkoop te zijn, wij gaan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Mocht u het antwoordapparaat krijgen dan vragen wij u vriendelijk uw gegevens in te spreken. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. U kunt ook het formulier op de contactpagina invullen en versturen.

In de offerte omschrijven wij uitvoerig de onderdelen die geschilderd moeten worden, het verfsysteem dat wordt toegepast en zo nodig worden de prijzen gespecificeerd.

Graag tot ziens!