Doe-het-zelf

Doe-het-zelf advies voor de particulier

tapeHet voorjaar is de gunstige tijd om het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Natuurlijk zien wij graag dat u een beroep op ons als vakman doet om het schilderwerk vakkundig voor u uit te voeren.

Maar als u ervoor kiest om de klus zelf te gaan doen, dan willen wij u graag assisteren d.m.v. een gedegen advies. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het werk te delen, d.w.z. de ene helft doet u zelf, de andere helft doen wij. Handig wanneer u toch al niet zo graag op de ladder staat! Bovendien kunt u gebruik maken van onze vakkennis, professionele materialen, gereedschappen en klimmaterialen zoals trappen, ladders en steigers.

Wij geven u graag advies over kleurgebruik en materialen.

Kortom, u bespaart op deze manier tijd en geld en het schilderwerk wordt toch vakkundig gedaan. Voorwaarde voor deze aanpak is wel, dat u bij ons de benodigde materialen inkoopt.

Als u interesse heeft voor deze formule van samenwerken, bel ons dan voor het maken van een afspraak, we bespreken dan de mogelijkheden waarna wij u geheel vrijblijvend een gedegen advies aanbieden en een prijsopgave maken van arbeid en materialen.

Vakkundig, Gouda, Denzo, schilderwerk, kleurrijk advies, schilderen, behangen, ramen, kozijnen, vakschilder, trappenhuis, kleuren, woonkamer, buitenmuur schilderen, buitenschilder, buitenschilderwerk, houtrot reparatie.